ADÜ'lülerin merakla beklediği açıklama geldi

ADÜ'lülerin merakla beklediği açıklama geldi

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Ahmet Keskin, 2 bin 392 kişi kapasiteli kız öğrenci yurduna 10 gün içerisinde öğrencileri davet etmeyi planladıklarını söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aytepe Kampüsü içerisinde yer alan ve Türkiye'nin en büyük yurtlarından biri olan KYK kız öğrenci yurdu açılmak için gün sayıyor.

2 bin 392 kişi kapasiteli yurdun açılış tarihi hakkında Ajans Aydın Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Ahmet Keskin, "10 gün içerisinde öğrencilerimizi yurda davet etmeyi planlıyoruz. Sistemden kayıt için öğrencilere mesaj gidecek ve kayıt için çağrılacaklar" dedi. Keskin, davet mesajının ardından öğrencilerin yurda gelerek kayıt işlemlerine başlayabileceğini, sonrasında yurdu kullanabileceklerini belirtti.

"AÇIKTA KALAN ÖĞRENCİ BIRAKMADIK"

Yurdun açılışı öncesinde Aydın'da hiçbir üniversite öğrencisinin açıkta bırakılmadığını, geçici yurtlara yerleştirildiklerini söyleyen Keskin, "Bu esnada da hiçbir öğrencimizi boşta bırakmadık. Sultanhisar ve İsabeyli'de ki yurtlarımıza gelen bütün öğrencileri, yedeklerimizi yerleştirdik. Açıkta kalan öğrenci Aydın'da bırakmadık. Valilik ile birlikte gerekli tüm önlemleri aldık. Yurt açıldığı takdirde de yurt talebinin tamamı karşılanmış olacak" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler