ADÜ'ye yakışanı yapacağız

ADÜ'ye yakışanı yapacağız

ADÜ Rektörü Bülent Kent, bugün yaptığı açıklamada Teknokent'e yeni bir müdür atanacağını duyurdu. Ayrıca Kent, Teknokent için kalıcı bir bina yapacaklarını da belirtti. 

(HABER: İNAN GÜL)

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Bülent Kent, bugün iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kent, Teknokent hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

"İMZA AŞAMASINDA"

Önceki dönem rektörü Osman Selçuk Aldemir tarafından görevden alınan Cemal İyem'in ardından geçici görevlendirmenin yapıldığı biliniyordu. Bugün konuyla ilgili açıklama yapan Kent, "Evet genel müdürümüz görevden alınmış. Biz yeni yönetim atayacağız oraya, değişiklik yapacağız. İmza aşamasında şuanda. Teknokent yönetim kurulunu genel müdür, genel müdür yardımcısını tekrar atayacağız" dedi. 

"ÜNİVERSİTEMİZE YAKIŞAN BİR BİNA YAPACAĞIZ"

Öte yandan ADÜ'ye yakışan bir Teknokent binası yapacaklarını da açıklayan Kent, "İlk etapta oraya üniversitemize yakışan bir teknokent yapma düşüncemiz var. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekliyor teknokent inşaatlarını. İnşallah biz de görüşüp buraya iyi ve kalıcı bir şey yapmayı düşünüyoruz. Teknokent üniversitelerin son yıllarda görünen en güzel yüzü, tabi hastane önemli bir şey sağlık önemli bir şey. Ama araştırma, geliştirme ve yerel gelişme anlamında Teknokentlerin önemi de çok büyük. Bizim önceliklerimiz arasında" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler