AGC’ye plaket

AGC’ye plaket

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü çerçevesinde düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında gösteri maçı yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) spora sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Aydın’da 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü çerçevesinde kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ikinci, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü üçüncü, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü dördüncü oldu. Kupa töreni öncesinde AGC, dereceye giren takımlardan oluşan karma takımla gösteri maçı yaptı. Üç set üzerinden oynanan karşılaşmada her iki takım da mücadeleleriyle takdir topladı.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Maçın ardından ödül töreni düzenlendi. Törene Aydın Vali Yardımcıları Hulusi Arat ve Mehmet Gödekmerdan, Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, İl Emniyet Eğitim Şube Müdürü Yavuz Turan, Kamu Hastaneler Başkanı İl Sağlık Müdür Yardımcısı Reha Arsan, Gençlik ve Spor İl Spor Şube Müdürü İsmet Kozan, Voleybol Aydın İl Temsilcilisi Ali Köylüoğlu katıldı. Turnuvada dereye giren takımlara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. AGC’ye de spora verdiği destekten dolayı plaket verildi. 

“SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Vali Yardımcıları Arat ve Gödekmerdan’dan teşekkür plaketini alan AGC Başkanı Ferdi Uzun, “AGC olarak gösteri maçı oynayarak spora desteğimizi bir kez daha gösterdik. Voleybol, çok keyifli bir spor. Gösteri maçında da büyük bir keyif aldık. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı voleybol oynamaya ve spor yapmaya davet ediyoruz. AGC olarak bizler de her zaman spor ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceğiz.” dedi. Turnuvanın düzenlenmesinde emek ve destek veren Aydın Valiliği ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Voleybol Aydın İl Temsilcilisi Ali Köylüoğlu, “Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası’nda devlet kurumları ile Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne bağlı odaların yer alacağı bir turnuva düzenlemek istiyoruz. Vatandaşlarımızı voleybol sporu ile buluşturmayı devam edeceğiz. Bu gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılan tüm takımlara ve gösteri maçı yaparak yanımızda olan AGC’ye teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-07-21-at-12-13-11.jpeg

whatsapp-image-2022-07-21-at-12-13-12.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler