AK Gençlerden anlamlı hareket

AK Gençlerden anlamlı hareket

AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Kadir Gecesi dolayısıyla Atatürk Kent Meydanında vatandaşlara Türk Bayrağı ve kandil simidi dağıttı.

AK Parti Efeler Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinliğe AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak gençlere destek verdiklerini vurguladı. Dağıtım sonrasında saatler 19.19’u gösterdiğinde Gençlik Kolları ve İlçe Yönetimi hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

 

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Adsız, “ Tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesini ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 101. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyorum. Kadir Gecesi’ne bizleri ulaştıran Rabbimin Ramazan Bayramına da ulaştırmasını niyaz ediyorum. AK Parti Efeler Gençlik Kolları Başkanlığını devraldıktan sonra ilk etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize Kadir Gecesi münasebetiyle kandil simidi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı dağıttık. Saat 19.19 da tüm Türkiye de olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde İstiklal Marşımızı okuduk” dedi.

 

“Hijyen kurallarına dikkat edildi”

 

Koronavirüs nedeniyle hijyene dikkat çeken Başkan Adsız, “Covid-19 pandemisine karşı maske, eldivenlerimizle ve sosyal mesafeye dikkat ederek gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu süreç içinde hemşehrilerimizin dikkatli olmasını ve gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını rica ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler