AK Parti Aydın Milletvekili Erİm’den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Erİm’den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Erim, mesajında şu ifadelere yer verdi. 

"Aziz milletimiz hain darbe girişiminde Çanakkale'de, düşmana ne cevap vermişse, 15 Temmuz 2016 günü de aynı cevabı hainlere vermiş, yurdumuzun düşmanlara karşı geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş; ülkemizin bölünmez birliğini ve bütünlüğünü kanıtlamıştır.

İman gücümüz, millet olmanın verdiği inanç ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranlarda verdiği güvenle bayrağımıza, bağımsızlığımıza ve devletimize sahip çıkarak, Türk milletinin gücünü yeniden dünyaya gösterdik. Herkes gördü ki, Türk milleti asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile teslim etmez. Aramızda ayrılıklar oluşturmak isteyen tüm güçler gördüler ki, Türk milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir. Aziz milletimizin yazdığı kahramanlık destanıyla hüsrana uğratılmış olan bu hain darbe girişimini asla unutmayacağız. 

Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi ve vatanımızın savunmasında bu zamana kadar hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler