AK Parti Aydın'da atamalar tamamlandı

AK Parti Aydın'da atamalar tamamlandı

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen Efeler, Çine, Germencik, Söke ve Yenipazar ilçe başkanlıklarına kongrede aday olması kararlaştırılan isimlerin atama yoluyla getirildiğini açıkladı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen yaptığı açıklamada, “Malumunuz üzere 7.Olağan Kongre sürecimiz başlamıştı. Ülkemizde ve Dünya’da baş gösteren COVİD-19 pandemisi önlemleri çerçevesinde kongrelerimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile ertelenmişti. Gelinen nokta itibariyle sürecin ne zaman biteceği konusunda bir belirsizliğin hâkim olduğu da ortadadır. Çine, Efeler, Germencik, Söke ve Yenipazar İlçe Başkanlarımız kongrelerde aday olmayacaklarını açıklamıştı” ifadelerini kullandı.

 

DAHA SAĞLIKLI ÇALIŞABİLMEK ADINA

 

Mülakatlar sonucunda Efeler İlçe Başkanlığı’na Hüsnü Elbir’in, Çine İlçe Başkanlığı’na Cemal Çakır’ın, Germencik İlçe Başkanlığı’na Mustafa Bircan’ın, Söke İlçe Başkanlığı’na Sibel Menderes’in, Yenipazar İlçe Başkanlığı’na ise Selim İzmirlioğlu’nun kongrede aday olmalarına Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in oluruyla karar verildiğini hatırlatan Özmen, “Genel Merkez ile yapılan istişareler neticesinde, çalışmalarımızın daha sağlıklı yapılabilmesi için ve belirsizliğin ne zaman biteceği tam olarak öngörülemediği için kongrede aday olmayacağını açıklayan ilçe başkanlarımızın yerlerine kongrede aday olması kararlaştırılan arkadaşlarımıza yetki verilmesi kararı çıkmıştır” dedi.

 

ÖZVERİ VE SABIR İLE ÇALIŞTILAR

 

Atamaların Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın onayıyla gerçekleştiği belirten Özmen, “Atanan ilçe başkanlarımızın partimize, ilçelerimize ve Aydınımıza hayırlı hizmetler yapmalarını dilerken bugüne kadar özveri, sabır ve samimiyetle görevlerini yerine getiren kıymetli ilçe başkanlarımız Çağatay Gülaştı, Namık Yıldırım, Mehmet Tosun, Abdurrahman Sivri ve Mehmet Somer’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler