AK PARTİ DİDİM VATANDAŞLARA MÜJDEYİ VERDİ

AK PARTİ DİDİM VATANDAŞLARA MÜJDEYİ VERDİ

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Devlet Hastanesi'nin yanına yapılacak olan ek bina için yer tesliminin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Turizmin göz bebeği Didim'de yaşayan vatandaşları sevindiren haber AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'ndan geldi. İlçede mevcut olan Didim Devlet Hastanesi'nin nüfusun artmasıyla beraber yetersiz kalması nedeniyle harekete geçen Sağlık Bakanlığı, vatandaşlara verdiği sözü tuttu ve 75 yataklı ek bina için yer teslimi bugün gerçekleştirildi.

İnşaat çalışmalarına hızla başlanacağını belirten Subaşı, ek binanın 5600 m2 zemine 23 bin m2 bodrum+4 kat olacak şekilde planlandığını ifade etti. Projenin tamamlanmasıyla mevcut hastanenin 5 ameliyathane, 10 yoğun bakım ünitesi ve 1 MR odasına kavuşacağı öğrenildi.

"HER ŞEY DİDİM İÇİN"

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Subaşı, "Didim için sağlık alanında önemli bir eksikliği kapatacak olan 75 Yataklı Ek Hastahane Binamız için bugün itibariyle yer tahsisi yapılmıştır. Yüklenici firma en kısa sürede inşaata başlayacak ve inşallah bu güzel hizmeti Didimimize kazandırmanın sevincini yaşayacağız.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere; İl Başkanımız Ömer Özmen’e, TBMM KİT Komisyon Başkanımız, Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a, Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz’a, Aydın Milletvekilimiz Rıza Posacıya, Aydın Milletvekilimiz Bekir Kuvvet Erim’e, İl ve İlçe Sağlık Müdürlerimize ve bu hizmetin ilçemize kazandırılması için beraber büyük uğraşlar verdiğimiz AK Parti Didim İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum.  İlçemize hayırlı, uğurlu olsun inşallah."
dedi.

Yer teslim törenine Didim İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Didim İlçe Sağlık Müdürü Oben Döndü, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Bilgiç, Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Müteahhait firma yetkilileri, Başkan Subaşı, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve parti yöneticileri katıldı. 

whatsapp-image-2021-05-06-at-19-09-34.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler