Ak Parti Efeler afet bölgesini ziyaret etti

Ak Parti Efeler afet bölgesini ziyaret etti

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve partililer, Efeler'de yağmur ve dolu nedeniyle zarar gören mahalleleri ziyaret etti.

19-20 Haziran tarihlerinde Efeler ilçesinin üst kesimlerinde etkili olan kuvvetli sağanak ve dolu yağışı, başta Balıkköy ve Dağeymiri Mahalleleri olmak üzere ilçenin birçok kesiminde hayatı olumsuz etkiledi. Meydana gelen taşkın afeti yolların çamurla kapanmasına, birçok alanda hayatın durma noktasına gelmesine neden oldu.

Felaketin ardından bölgeyi ilk ziyaret edenlerden biri de AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir oldu. Elbir'e AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve üyeler eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan ve vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini söyleyen Elbir, "Balıkköy Mahallesi ve Dağeymiri Mahallesi'nde oluşan afet sonucu vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için kendilerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Yaşanan sel felaketinde can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Vatandaşlarımızın mağduriyeti bizleri derinden üzmüştür. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için tüm gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Her zaman yanlarındayız." dedi.

whatsapp-image-2021-06-22-at-19-36-41.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-19-36-37.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-19-36-38.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-19-36-39.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler