AK PARTİ HEYETİ ŞEHİR HASTANESİ ALANINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ HEYETİ ŞEHİR HASTANESİ ALANINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, kentte yapımı devam eden Şehir Hastanesi şantiyesinde incelemede bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Şevketiye Mahallesi'ndeki alanda inceleme yaptıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Mustafa Savaş, Şehir Hastanesinin uzun zamandır beklenen bir yatırım olduğunu söyledi.

Hastanenin 2 yılda bitirilmesinin planlandığını aktaran Savaş, "Aydın için çok ihtiyaç olan hizmet aracıydı. Bu anlamda 950 yataklı denilmekle birlikte, 1400’e kadar çıkacak. Mevcut hastanelerimiz fiziki anlamda yetersizdi. Bununla birlikte bu ihtiyaçlar giderilecek." dedi.

whatsapp-image-2021-01-05-at-18-52-36-1-001.jpeg

Milletvekili Yavuz, "Aydın, artık sevk eden değil sevk alan konuma gelecek. Bu çok önemli bir şey. Türkiye, salgın döneminde böyle bir yatırıma temel atabiliyor. Bu ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

whatsapp-image-2021-01-05-at-18-52-35-001.jpeg

Erim ise bu büyüklükte bir yatırım için yapım süresindeki 2 yılın uzun bir süre olmadığını belirterek, Aydın’ın sağlıkta hak ettiği yere kavuşacağını söyledi.

Programa, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler