"BANA KALIRSA YIKALIM"

"BANA KALIRSA YIKALIM"

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, kentte yapılacak yeni Şehir Hastanesi sahasında incelemede bulundu. Erim, çalışmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, kentte yapılacak olan Şehir Hastanesi sahasında incelemede bulundu.

Efeler ilçesinde bulunan Şevketiye Mahallesinde yapılması planlanan Şehir Hastanesi sahasını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ajans Aydın muhabirinin yapımına başlanan Şehir Hastanesi açıldıktan sonra ilçede bulunan diğer hastanelere ne olacağı yönündeki sorusuna cevap veren Erim, Aydınlıları sevindirdi.

bu-001.jpeg

Diğer hastane arazilerinin park olarak değerlendirilmesini doğru bulduğunu belirten Erim, "Açık konuşayım bana kalırsa yıkılsın. Park olsun, bahçe olsun, yeşil alan olsun. Ama ihtiyaçsa bakanlığımız gerekli çalışmaları yapar. Dediğim gibi, bana kalırsa hiçbir şey çakılmasın, şehirler halihazırda zaten sıkıştı bak burası böyle açılmış oldu, iyi oldu." diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler