AK Parti Nazilli'de büyük çatlak

AK Parti Nazilli'de büyük çatlak

Nazilli AK Parti Kadın Kolları Başkanı S.A. geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etti. S.A.’nın istifasının arkasında ‘Yasak aşk’ olduğu iddia edildi.

AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Nazilli Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten S.A. geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını ileri sürerek istifa etmişti. Ancak M.H.A. ile evli olan S.A.’nın bir müteahhitle hakkında çıkan yasak aşk dedikoduları Akkaya’nın istifa etmesine zemin hazırladığı öne sürüldü. 

Yasak aşk iddiasını belgeleyen Kadın Kolları Başkanı S.A.’nın kocası M.H.A. konuyu AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak’a giderek anlattı. Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa ettirilen S.A.’nın Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa edeceği de gelen bilgiler arasında.

S.A.’nın eşi M.H.A.’nın da boşanma için yasal girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

“ABAK HAKKINDA DA ÖNEMLİ İDDİALAR VAR”

Öte yandan son günlerde adeta kaynayan kazana dönen Nazilli’de iddialar peş peşe geliyor. Nazilli’nin başarılı Başhekimi Engin Tetik'in görevden alınmasında parmağı olduğu öne sürülen Abak’ın bazı atamalara direk müdahale etmek istediği ve bu nedenle çeşitli baskılar yaptığı iddia edildi. Parti içinde daha büyük olayların da olduğu ve bir grup yöneticinin Abak’ın yönetim şekline isyan ettiği bu nedenle bazı gazetecilere bilgi sızdırdığı öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler