AK Parti Aydın'da flaş gelişme

AK Parti Aydın'da flaş gelişme

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan, Tariş İncir Birliği Başkanlığı görevini öne sürerek partideki görevini bıraktı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 2020’nin Nisan ayında Germencik İlçe Başkanlığı’na getirilen Mustafa Bircan sürpriz bir şekilde görevini bıraktı. Bircan görevi bırakma nedeni olarak Tariş İncir Birliği ve Germencik İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığı görevlerini öne sürdü. Mevcuttaki görevleri nedeniyle 2023 seçim süresince partisine zarar vermek istemediğini belirten Bircan, bugün itibariyle partideki görevinden ayrıldı. 

“HER ZAMAN PARTİMİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

2 yıldır yürüttüğü görevini bırakmasının ardından açıklamada bulunan Bircan, şu ifadelere yer verdi. "2023 genel seçimleri ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Tariş İncir Birliği Başkanlığı görevimden dolayı 2022-2023 yıllarında sahada yapılacak seçim çalışmalarında yeterince aktif olamayacağımdan dolayı partimin, seçim sürecinde bir zarar görmemesi için görevimden ayrılma kararı aldım. Başkanlık yaptığım 2 yıllık süreçte, gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızda desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’e, Aydın milletvekillerimiz Sayın Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı’ya, ilçe yönetimime şükranlarımı sunuyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Görevimden ayrılsam da her zaman partimin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğim. Göreve gelecek arkadaşa da şimdiden başarılar diliyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler