AK Parti'de Gülaştı da geri çekildi

AK Parti'de Gülaştı da geri çekildi

AK Parti Aydın’da peş peşe gelen “geri çekilme” haberlerine bir yenisi daha eklendi. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, 7. Olağan Kongre’de aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Aydın’da Söke, Çine ve Yenipazar İlçe başkanlarının ardından AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı'da çekilme kararı aldı. Gülaştı, bugün saat 19.00’da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından 7. Olağan Kongre’de aday olmayacağını açıkladı.

 

Gülaştı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Mart 2020 Yılında Yapılacak olan AK Parti 3. Olağan Efeler İlçe kongresinde Genel Merkezimizin de uygun görmesi halinde aday olmayacağımı bildiririm. Aydın’a ve Efeler'de yaşayan insanımıza hizmet etme fırsatı bulduğum bu süre için çalışmalarımızda Şahsıma ve ilçe başkanlığımıza destek veren bizimle yol yürüyen bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kongre tarihine kadar görevimi ve çalışmalarımı aynı inanç ve sorumluluk bilinci ile devam edeceğim. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; davamızın bir neferi Aydın ilimizin hizmetkarıyız. Bizler Aydını da Aydın da yaşayan insanlarımızı da karşılıksız sevdik ve sevmeye de devam edeceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler