AK Parti'de listeye alınmayınca parti değiştirmişti: BBP'de dahi ikinci adam olarak tercih edilmiş

AK Parti'de listeye alınmayınca parti değiştirmişti: BBP'de dahi ikinci adam olarak tercih edilmiş

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilmeyi beklerken hayal kırıklığı yaşayan iş insanı Rıdvan Eşin, listede kendisine yer bulamayınca rotayı Büyük Birlik Partisi’ne çevirdi. Ancak Eşin'in burada da ikinci isim olarak tercih edildiği ortaya çıktı. 

Aydın'da müteahhitlik yapan Rıdvan Eşin, birçok seçimde AK Parti'den aday adaylığını açıklayarak siyaset arenasında boy göstermek istedi. Son olarak 2023 Genel Seçimleri öncesi aday adayı olan Eşin, listeye giremeyince parti değiştirdi. 

"İLK TERCİH O OLMAMIŞ"

AK Parti listelerinde kendisine yer bulamayan Eşin'in, Büyük Birlik Partisi'nden gelen teklifi zaman kaybetmeden kabul ettiği öğrenildi. Ancak AJANS AYDIN'ın ulaştığı bilgilere göre, BBP'li yetkililerin ilk olarak AK Parti aday adayı Yasemi Sarıçiçek'e birinci sırayı teklif ettiği ancak Sarıçiçek'in 'Büyük Birlik Partisi de cumhur ittifakımızın bir paydaşı. Sizinle gönüllerimiz bir. Ancak benim yuvam AK Parti'dir.' diyerek teklifi nazikçe reddettiği ifade edildi. 

Sarıçiçek'in tereddüt dahi etmediği teklif üzerine, ikinci kişi olarak Eşin'e teklif götüren BBP'li yetkililer hemen olumlu yanıt aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler