AK Partili Abak: “Seçimi kazanacağız”

AK Partili Abak: “Seçimi kazanacağız”

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi yaptığı ziyaretlerde, “Aziz milletimiz tercihini yine istikrardan yana kullanacaktır ve Erdoğan diyecektir. Seçimi kazanacağız” dedi

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında kentte etkili olan sağanak yağışa rağmen ziyaretlerini sürdürdü.

resim-2023-04-05-145619914.png

Nazilli Ülkü Ocakları’nın düzenlediği iftar programına katılan Abak, burada yaptığı konuşmada, bir araya geldikleri iftar sofrasının, her şeyden önce bir muhabbet ve kardeşlik sofrası olduğunu söyledi. Abak, ramazanın, gönülleri yumuşatan, kalpleri birbirine yaklaştıran manevi iklimine daha fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini kaydetti.

resim-2023-04-05-145624894.png

Teravih namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Abak, Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını vurguladı.

resim-2023-04-05-145634903.png

Türk milletinin beklentilerini boşa çıkarmamakta kararlı olduklarının altını çizen Abak, “Cumhurbaşkanı’mız Erdoğan ve kabinesinin deprem bölgesinde 7/24 gösterdiği çaba ve atılan temeller gün gibi ortadadır. Ekonomide emekliler başta olmak üzere açıklanan reformlarımız, Kılıçdaroğlu'nun gafları, Millet İttifakı'nın verdiği dağınık görüntü ve Muharrem İnce'yle girilen soğuk savaş, bir kez daha bizim iktidarımızı işaret ediyor. Aziz milletimiz tercihini yine istikrardan yana kullanacaktır ve Erdoğan diyecektir. Seçimi kazanacağız.” ifadeleri kullanıldı.

resim-2023-04-05-145629624.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler