AK Partili Ökten: "ASKİ afişlerimizi topladı"

AK Partili Ökten: "ASKİ afişlerimizi topladı"

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin kent genelinde AK Parti'ye ait afişleri toplattığını söyledi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, su fiyatlarına dikkat çekmek için kent genelindeki bilboardlara astıkları afişlerin, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından kaldırıldığını açıkladı.

Ökten “AK Parti olarak Türkiye’nin en yüksek su faturasının Aydın'da ödendiğine dikkat çekmek için bilboard çalışması yaptık. Bu çalışma birilerini rahatsız etti. Maalesef Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ, rahatsız olduğu için bilboardlarımızı gece yarısı operasyonuyla kaldırdı” dedi.

Büyükşehir belediyesi ve aski her ne kadar bizim afişlerimize karşı hukuka aykırı gece yarısı operasyonları yapsada 31 Mart gecesi seçimi halkımızın takdiriyle Büyükşehir adayımız Mustafa savaş kazanacaktır. Fahiş su fiyatlarına karşı %50 indirim uygulayarak Aski personelinin bundan sonra afiş yırtma değil asıl çalışmasını yapmasını sağlayacaktır.Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla halkımızın takdirini toplamaya devam edeceğiz.

Bilboardlardaki ilanların ASKİ’nin resmi aracıyla gelen kişiler tarafından söküldüğünü belirten Ökten, bu şahısların kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Gökhan Ökten, “Bu saldırının ASKİ kullanımındaki bir araçla yapılmış olması çok manidar. Aslında yaşananlar su faturalarının niye yüksek olduğunu da ortaya çıkarıyor. ASKİ personeli suyla ilgili sıkıntıları gidereceğine bizim asmış olduğumuz pankartları sökmek için mesai harcıyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler