Nazilli’den tam destek! Savaş ve Ergüler sevgi seli

Nazilli’den tam destek! Savaş ve Ergüler sevgi seli

Nazilli'de düzenlenen 14. Geleneksel Deve Güreşi'ne katılan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Katılımcılara, yağlık dağıtıldı.

Nazilli Belediyesi’nin düzenlediği 14. Geleneksel Deve Güreşi Sümer’deki arenada yapıldı. 180 devenin güreştiği etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Güreş renkli görüntülere sahne oldu. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte develerin kıyasıya mücadelesini takip etti.

Güreşlere Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, AK Aydın Milletvekili Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Adayı Esat Ergüler, önceki dönem Milletvekili Ahmet Ertürk, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt katıldı.

Mustafa Savaş ve Esat Ergüler’e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Savaş ve Ergüler, tribündekilere yağlık dağıttı. Savaş ve Ergüler ile selamlaşmak için birbiriyle yarışan güreşseverler, adaylara destek mesajlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler