Ak Parti’li Savaş Muhtarlar Günü’nü kutladı

Ak Parti’li Savaş Muhtarlar Günü’nü kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında tüm Muhtarların Günü'nü kutlayan Savaş, “Muhtarlık müessesi yerel yönetim sistemimizin en önemli unsurlarından biridir. Milli iradenin özü, çekirdeği muhtarlarımızdır. Değerli muhtarlarımız, demokrasi geleneğinin ve kültürünün istikbale taşıyıcıları konumundadırlar. Seçimle iş başına gelerek demokrasinin temel taşı olan değerli muhtarlarımız, vatandaşlarımızın doğrudan temsilcileridir. Bir hizmete talip olarak milletimizin gönlünü kazanan, onların oylarını alan, demokrasinin ilk halkası muhtarlarımızdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, muhtarlarımıza hak ettiği değerin verilmesi, talep ve ihtiyaçlarının gözetilmesi konusunda hassasiyet göstermekteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 19 Ekim’in muhtarlara özel bir gün olarak ihdas edilmesi, muhtarlarımızı tahkir eden zihniyete bir ders niteliğindedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle; yerelde sundukları kamusal hizmetlerle, devletimiz ve vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi gören, demokrasimizin yapı taşlarından, kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor; üstlendikleri bu ulvi görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum.”
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler