AK PARTİLİ YAVUZ AÇIKLADI

AK PARTİLİ YAVUZ AÇIKLADI

Aydın'da tam kapanma önlemleri kapsamında kurulmayan semt pazarlarının 8 Mayıs Cumartesi gününden itibaren tekrar kurulmaya başlanacağı iddia edildi.

Türkiye'de salgınla mücadelede yeni bir adımın atıldığı tam kapanma süreci 29 Nisan Perşembe günü başladı. 18 günlük süreçte alınan kararlardan biri de semt pazarlarını kapatılması oldu.

Kısıtlamaların başlamasıyla birlikte semt pazarlarının kapatılmasına vatandaşlardan tepki yağdı. Meyve ve sebze fiyatlarının marketlerde pahalı, ürünlerin kalitesiz olduğunu dile getiren vatandaşlar yetkililere seslenerek pazar alanlarının tekrar kurulmasını talep etti.

Vatandaşları sevindiren açıklama ise AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile pazar alanlarının tekrar açılması için çalışmaların başladığını dile getiren Yavuz, "Vatandaşımıza, üreticilerimize ve pazarcı esnafımıza duyurulur. İçişleri Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın ortak görüşü doğrultusunda üreticilerimizin ürünlerini semt pazarlarında tüketiciyle buluşturulması yönünde çalışma yapılmaktadır. Ülkemiz geneli tüm yerleşim yerlerinde  semt pazarlarının açılmasına yönelik karar  çok yakında inşallah açıklanacaktır." ifadelerini kullandı.

"CUMARTESİ GÜNÜ AÇILACAK"

Öte yandan, yerel bir gazetede yer alan haberde, Aydın Manavlar, Sebzeciler ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş tarafından kent genelinde bulunan pazar alanlarının 8 Mayıs Cumartesi gününden itibaren 10:00 ile 17:00 saatleri arasında tekrar kurulmaya başlanacağının söylendiği iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler