VALİ AKSOY AÇIKLADI

VALİ AKSOY AÇIKLADI

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy kentte bulunan pazar alanlarının 8 Mayıs Cumartesi gününden itibaren tekrar kurulacağına yönelik iddiaları yalanladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz tarafından tam kapanma kısıtlamaları kapsamında kurulması yasaklanan pazar alanlarının vatandaşların talebi doğrultusunda tekrar kurulmaya başlamasına yönelik çalışmaların yürütüldüğüne dair yapılan açıklama büyük sevinçle karşılanmıştı. Yavuz'un açıklamasının ardından yerel bir gazetede Aydın Manavlar, Sebzeciler ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş tarafından kent genelinde bulunan pazar alanlarının 8 Mayıs Cumartesi gününden itibaren 10:00 ile 17:00 saatleri arasında tekrar kurulmaya başlanacağının söylendiği iddia edildi.

Büyük yankı uyandıran açıklamanın ardından Ajans Aydın muhabirine konuşan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy iddiaları yalanladı. Henüz kendilerine bu yönde gelen bir yazının bulunmadığını söyleyen Vali Aksoy, "Öyle bir bilgi yok. Yani bu tür talepler var, bu talepleri bakanlığa bizde iletiyoruz ama bu uygulamanın olacağına dair bize gelen genelge, yazı veya herhangi bir talimat yok. Eğer Ankara böyle bir karar verirse bizde bunun uygulamasına geçeriz ama bizim yerel olarak böyle bir işe kalkışma durumumuz şu aşamada yok. Böyle bir karar verilirse onun uygulamasına hemen başlayabiliriz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler