AK PARTİLİ YAVUZ'DAN 'SÖKE ÇAYI' MÜJDESİ

AK PARTİLİ YAVUZ'DAN 'SÖKE ÇAYI' MÜJDESİ

Söke’nin adeta kanayan yarası olan Söke Çayı ile ilgili Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz müjdeli haberi verdi. Ankara’da Devlet Su İşleri Genel Müdürünü ziyaret ederek görüşme yapan Yavuz Söke Çayının ihalesinin Kasım ayı içerisinde y

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ziyaretinin detayları konusunda bilgi veren Aydın milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz yaptığı açıklama da ‘‘Söke’mizin en önemli sorunlarından biri olan Söke Çayında geçtiğimiz temmuz ayı içerisinde DSİ Bölge Müdürümüz Sn. Mehmet Akif Balta ve ekibiyle birlikte incelemelerde bulunmuş akabinde yine DSİ ekiplerimizce temizlik çalışmalarına başlayarak kısa sürede temizliğini tamamlamıştık.

 

Dün Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Sn. Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek, Söke Çayı’nı bir kez daha masaya yatırdık. Genel müdürümüz Söke çayı ihalesinin Kasım ayı içerisinde DSİ tarafından yapılacağını belirtti. Söke Çayı Projesi, 6.5 kilometrelik bir hattı kapsıyor. İlk etapta şehrin merkezinde kalan 2.5 kilometrelik kısmı halledeceğiz. Şehrimizin merkezinde kalan kötü görüntünün ortadan kaldırılmasını sağlayacağız. Önümüzdeki ay içerisinde yapılacak ihale sonrasında inşallah kısa süre içerisinde Söke Çayı’na ilk kazmayı vuracağız. Söke’mize şimdiden hayırlı olsun.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler