Aydın'da Rüya Gibi Sünnet Düğünü

Aydın'da Rüya Gibi Sünnet Düğünü

Aydın’ın tanınmış iş adamlarından Fatih Esmek’in oğlu Atilla Esmek, unutulmaz bir geceyle erkekliğe ilk adımını attı.

Aydın’ın tanınmış iş adamlarından Mhp Aydın İl Sekreteri, Küçük Eller Büyük Umutlar Dernek Başkanı ve Aydın Beşiktaşlılar Derneği eski yöneticisi Sigortacı Fatih Esmek, oğlu Atilla Esmek için dillere destan bir sünnet düğünü düzenledi. Efeler’de bulunan özel bir işletmede düzenlenen düğüne, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yönetimleri, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın ve yönetimi, Aydın Kartalları Spor Kulübü Başkanı Kadir Kavruk ve yönetimi, bir önceki dönem Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, Kebuder Yönetimi, Aydınlı iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

GECE BOYUNCA DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Düğüne katılan davetliler gece boyunca çalan müzikler ile doyasıya eğlendi. 10 yaşındaki Atilla Esmek ve arkadaşları birbirinden eğlenceli oyunlarla unutulmaz bir gece yaşadı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan baba oğul geceye özel hazırlanan pastayı birlikte kesti. Sınırsız ikramların olduğu gecede davetliler rüya gibi bir geceye şahitlik etti.

 

Gecenin sonunda ellerine Türk Bayrağı alan aile ve davetliler hep birlikte Türkiye’m şarkısını ve 10. Yıl marşını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler