AK Partililerden Anlamlı Bağış

AK Partililerden Anlamlı Bağış

AK Parti Aydın İl Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatı, anlamlı bir etkinliğe imza attı. AK Partili üyeler, Kızılay Haftası kapsamında kan bağışında bulundu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 il genelinde başlatılan kampanyaya Aydın’dan tam destek geldi. AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Gençlik Caddesi üzerinde bulunan Kızılay Kan Merkezine gelerek, kan bağışında bulundu. Kampanyaya İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut ve çok sayıda partili katıldı.

 

ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA HATIRLATMAK İSTEDİK

 

Etkinlik kapsamında açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, “Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ana kademe olarak ilçelerimizin de katılımıyla kan bağışında bulunduk. Kan vererek hayat kurtarmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlatmak adına verimli bir kampanya oldu. Herkesi kan vermeye ve hayat kurtarmaya davet ediyoruz” dedi.

 

İLK KEZ KAN VERDİM

 

Hayatında ilk kez kan verdiğini belirten Özmen, “Herkese kan vermesini tavsiye ediyorum. İnsanın vücudunu yeniliyor, kanını yeniliyor. Kan ver hayat kurtar sloganı kapsamında biz de arkadaşlarımızı desteklemek için geldik. Yarın başımıza her şey gelebilir, kan sıkıntısı yaşamamak adına Kızılay’ın kan stoklarının yerinde olması hayati önem taşıyor. Biz de bütün kollarımız ve üyelerimizi zaman zaman teşvik etmek amacıyla Kızılay’a davet ediyoruz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler