AKKENTLİ “SÖKEMİZİN PARLAYAN YILDIZI DOĞANBEY MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN

AKKENTLİ “SÖKEMİZİN PARLAYAN YILDIZI DOĞANBEY MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'de yatırımlarına devam ediyor. Doğanbey Mahallesi'nin mevcut su deposunun bulunduğu yere 300 metreküplük yeni bir içme suyu deposu yapılacak. Proje için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın en önemli ilçelerinden biri olan Söke'de mahallelerin uzun yıllardır devam eden sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Doğanbey Mahallesi’ne yeni bir su deposunun yapımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile başlanıyor. 


AKKENTLİ” SÖKEMİZİN PARLAYAN YILDIZI DOĞANBEY MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN 

Konu ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, artan nüfus yoğunluğu nedeni ile bütün ihtiyaca karşılık verecek yeni bir deponun yapımına başladıklarını ifade etti. Akkentli, “Turizm alanında Söke’mizin parlayan yüzü Doğanbey mahallemizin içme suyu deposu yenileniyor. Bugün burada yüklenici firma yetkilileriyle yer teslimi yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. Bildiğiniz gibi Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu 2014 yılında ilk defa büyükşehir belediye başkanı olduğundan beri Doğanbey Mahallemize birçok hizmeti oldu. Bugün itibariyle de yeni içme suyu deposu projesi başladı. Mevcut depo 100m³ burada 300m³ lük yeni bir depo yapacağız. Artan nüfus yoğunluğu ve kullanılan deponun eskimesinden dolayı bütün ihtiyacı karşılayacak yeni bir depo yapıyoruz. Yeni depomuz Doğanbey Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. “dedi.


KARABAŞ “ ÖZLEM BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN” 

Doğanbey Mahallesi 1. Azası Mahir Karabaş da mahalleleri için çok önemli bir hizmetin yapıldığını belirterek Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Karabaş, “Allah Özlem Başkanımızdan razı olsun. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye teşekkür ediyorum. Mahallemizin bu depo sorununu Büyük Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na ilettiği için. Mahallemiz için çok önemli bir hizmet. Çok memnunuz. Eski depomuz gerçekten çok eskimişti.” Dedi 


SOYDAŞ “ ÖZLEM BAŞKANIMIZ 6 AY GİBİ SÜREDE DEPOMUZUN YAPIMINA BAŞLADI 

Doğan Bey’in ihtiyacı olan 300 metreküp su deposu için altı ay evvel ASKİ genel müdürü Hakan Olgaç’a ziyaret ederek taleplerini ilettiğini  belirten Özden Soydaş adlı vatandaş aydın Büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Soydaş “ Özlem Başkanımıza konuyu ilettiğimiz andan itibaren hemen ele aldı ve çok kısa sürede çözüme kavuşturdu. Bu yeni yapılacak deposu Mahallemizin tüm ihtiyacını karşılayacak.  Doğanbey Halkımız adına Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

whatsapp-gorsel-2022-10-15-saat-16-01-08.jpg

whatsapp-gorsel-2022-10-15-saat-sdfs.jpg

sdfsdf.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler