Akkentli “Toplam 11 bin metre hat çalışması yapılacak”

Akkentli “Toplam 11 bin metre hat çalışması yapılacak”

Söke’ye yatırımlarına ara vermeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Savuca Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu ortadan kaldırıyor.

Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun Söke'nin Savuca Mahallesi'nin kanalizasyon sorununa neşter vuracağı projede ihale aşamasına gelindi.

ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve İller Bankası Yetkilileri, başlayacak kanalizasyon altyapı projesi için Savuca'da incelemelerde bulundular. Tamamlanan ve yakın zamanda ihaleye çıkacak olan proje  kapsamında Savuca’ya 11 bin metre kanalizasyon hattı yapılacak.

SAVUCA MUHTARI UYANIK: "TOPUKLU EFE EN BÜYÜK SORUNUMUZA NEŞTER VURUYOR"

Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, Savuca'yı rahata kavuşturacak altyapı projesinin kısa sürede başlayacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başta Başkan Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti Uyanık; "Savuca Muhtarı Tuncel Uyanık: Bu gün ASKİ Genel Müdürümüz Hakan Olkaç ve İller Bankası Yetkilileri bizlere müjdeli haberler verdiler. Savuca mahallemizin kanayan yarası kanalizasyon altyapı projesinin tamamlandığı ihaleye çıkılacağı ve ihaleyi takip eden 2 3 aylık süre içinde hemen ilk kazma vurulacağının bilgisini verdiler. Bizleri çok mutlu ettiler. Allah'ın izniyle bizler bu altyapı projesinden sonra rahata kavuşacağız. Altyapı tamamlandıktan sonra mahallemizin yolları da yapılacak. Bildiğimiz gibi altyapı projeleri uzun soluklu projelerdir. Hemen haftasına tamamlanma durumu yok bu yüzden ilk kazma vurulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Bizleri feraha rahata kavuşturacak altyapı projemiz başlıyor. Başta Özlem Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

AKKENTLİ: "11 BİN METRELİK KANALİZASYON HATTI YAPILACAK"

Konu ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını muhtar Uyanık ve mahalle halkına iletti. Akkentli, "Özlem Çerçioğlu’nun olduğu yerde halk vardır, halkın olduğu yerde hizmet vardır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Savuca mahallesinin kanalizasyon sorununu çözüyor. Savuca Mahallemizde 11 bin metrelik hat çalışması yapacağız. Mahalle içindeki tüm hatlarımızı toplayıp bir kollektör hattıyla Söke Arıtma Tesisi'ne bağlayacağız. Savuca’da özellikle dere bölgesinde sıkıntı vardı bu çalışma ile o sorun da ortadan kalkacak.Ayrıca içme suyu parsel bağlantılarını yenileyeceğiz. Başta Savuca halkı olmak üzere tüm Söke’mize hayırlı olsun." dedi.

whatsapp-image-2022-04-14-at-09-10-19-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-14-at-09-10-19-2.jpeg

whatsapp-image-2022-04-14-at-09-10-20-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-14-at-09-10-19.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler