Aldemir, “Sayın Halil Umut Meler’e yapılan hain saldırıyı kınıyoruz”

Aldemir, “Sayın Halil Umut Meler’e yapılan hain saldırıyı kınıyoruz”

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı. Aydın dahil olmak üzere bütün illerden tepki ve kınama mesajları yayınlandı. Hakemler maçlara çıkmama kararı aldı.

HABER: (Berna AYDIN)

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan, 1-1 eşitlikle sona eren Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının bitiş düdüğüyle birlikte Hakem Halil Umut Meler saldırıya uğradı. Sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Yaşanan acı olayın ardından bütün Türkiye ayaklandı. Aydın İl Hakem Kurulu’da yapılan saldırıya sessiz kalmadı. Erbay Aldemir başkanlığındaki ekip sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Süper Lig’de görev yapan Fifa Hakemi Sayın Halil Umut Meler’e yapılan hain saldırıyı kınıyor ve yapanları lanetliyoruz.

“HİÇBİR MÜSABAKAYA HAKEM ATAMASI YAPILMAYACAK”

Yaşanan saldırının ardından tüm hakemler tek yürek olurken Aydın İl Hakem Kurulu da Aydın’da oynanacak hiçbir müsabakaya hakem ataması yapılmayacağını söyledi. Sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajda, “Bu saldırı sonrası Aydın İl Hakem Kutulu olarak ikinci bir duyuruya kadar Aydın’da oynanacak olan hiçbir müsabakaya hakem ataması yapılmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler