Büyükekşi’den açıklama! Süper Lig maçları ertelendi mi?

Büyükekşi’den açıklama! Süper Lig maçları ertelendi mi?

Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı bitiminde hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası tüm Türkiye ayağa kalktı. Hakem Meler'e yapılan yumruklu ve tekmeli saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Süper Lig maçları ile ilgili açıklamada bulundu.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra Hakem Hlil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı. Olay sonrası TFF Başkanı açıklamalarda bulundu.

LİGLER ERTELENDİ Mİ?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası tüm liglerdeki tüm maçların süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Büyükekşi, "Tüm maçları süresiz olarak erteledik. Artık yeter! Yeter diyoruz! Her gün hakem suçlamak! Hakemler de insan! Bu kadar tekmeler, yumruklar atacak şekilde... Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin! Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim! Yeter artık!" ifadelerini kullandı.

2.jpg

HALİL UMUT MELER HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI?

Uğradığı saldırı sonrası Ankara’da özel bir hastanede gözetim altına alınan FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, “Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem” dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler