Alıcık: "Cumhur İttifakı Aydın'da 31 Mart için tek yumruk oldu"

Alıcık: "Cumhur İttifakı Aydın'da 31 Mart için tek yumruk oldu"

Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Alıcık, seçim öncesi Cumhur İttifakı'nın birlikteliğine değindi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Aydın İl Başkanı Alıcık, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’na değindi. Alıcık, “Cumhur İttifakı olarak büyük bir uyum içerisinde var gücümüzle Aydın Kentimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.


Alıcık, "Gören göz, işiten kulak, konuşan dil, hisseden vicdan, dokunan el olacağız. Kapalı bir kitabın iki sahifesi gibi, tek fikir, tek ağızla diyoruz ki! Aydınlının omuzuna basan değil, Aydınlıyı omuzlayan; Aydınlıdır! Hemşerisine yük olan değil, yükünü kaldıran; Aydınlıdır Çıkarlarının bekçiliğine soyunan değil, Aydınlının emanetinin bekçiliğini şeref sayan Aydınlıdır” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BÜYÜK BİR UYUM İÇERİSİNDEYİZ”


Alıcık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


“Fitne, dedikodu, gıybet ve iftiralara tenezzül ve teşebbüs etmeden; özüyle, sözüyle, öz değerleriyle, özgüveniyle Aydın Kentimizde Cumhur İttifakı olarak büyük bir uyum içerisinde var gücümüzle Aydın Kentimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin, Cumhur İttifakı’na olan hassasiyetlerini Aydın Kentimizde en üst seviyede tutuyoruz. Bu kutlu yolda; 31 Mart 2024 de bizlere destek vereceğine inandığımız siyasetimizi ve hareketimizin öznesi hemşerilerimizi en derin muhabbetle selamlıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler