ALICIK ÜLKÜCÜ CAMİASINA SESLENDİ

ALICIK ÜLKÜCÜ CAMİASINA SESLENDİ

Ankara'da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret eden MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Aydınlı partililerine seslendi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi'ni ve Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret eden Alıcık, Devlet Bahçeli'nin başkanlığında düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'na da katıldı.

"SEVDAM AYDIN"

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası sosyal medya hesabından "sevdam Aydın" başlığıyla açıklamalarda bulunan Alıcık, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Hemşerilerim;
Değerli Dava Arkadaşlarım;

MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli beyefendinin, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Depboylu hanımefendinin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin selamlarını getirdim.

"2023 Lider Ülke Türkiye” hedefine giden yolda Ülkücü iradenin 13.kez tecelli edeceği Olağan Büyük Kurultay’ın önemli bir etap, demokratik mücadelemizde büyük bir kilometre taşı olduğunun bilinciyle Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin etrafında bir kez daha kenetlenecek, kazanan Türkiye olacaktır.

Marifet ihanet metinlerine imza atmak değil, Türk mucizesine imza atmak, Türk milletini bir bayrak gibi yükseltmektir. Bunu da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin mihmandarlığı ve mihrabı altında Cumhur İttifakı yapacak ve Allah’ın izniyle başaracaktır.
Güç Milli birliğimiz
Güç birlikteliğimiz.
Güç hemşeriliğimiz.
Güç ÖNCE AYDIN diyebilmemiz.
Sağ olun, var olun.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler