Alıcık'tan önemli açıklamalar

Alıcık'tan önemli açıklamalar

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Aydın İl Başkanlığı Binası'nda düzenlenen toplantı ile basın mensupları ve partililer ile bir araya geldi. Toplantıya MHP il yöneticileri, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Bölük ve MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın da katıldı.  Alıcık, toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Mücadele yolunda önemli adımlardan olan Amasya Genelgesi'nin yıldönümünü kutlayarak sözlerine başlayan Alıcık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

"KARAR VE SÖZ SAHİBİ EFE YÜREKLİ HEMŞERİLERİMİZDİR"

MHP Aydın İl Teşkilatı olarak Aydın için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Alıcık, "Güzelhisar Aydın Kentimizin aklın ve bilimin rehberliğinde gelişmesi için müdahil olmamız gereken yerlerde geri durmuyoruz. Hemşerilerimizin amaç ve arzusu ne ise ona kafa yoruyoruz. Çünkü biz Güzelhisar Aydın Kenti sevdalısıyız. Hiç kimse hatırdan çıkarmasın, iradenin sahibi aynı zamanda karar sahibidir. Karar sahibi aynı zamanda sözün sahibidir. İrade, karar ve söz sahibi olan efe yürekli hemşerilerimdir.

Bugünü kurtarmak uğruna yarınları kundaklayanlara inat; bana ne demiyoruz, aman sen de yılgınlığıyla başımızı kuma gömmüyoruz, duyarsızlık göstermiyoruz. Cumhur İttifakı disiplininde Aydın sevdamızla, yolumuza inançla ve azimle devam ediyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye meclisine verdiğimiz önergeden bahsetmek istiyorum.

Salgının ekonomik olarak en çok etkilediği, İlimiz sınırları içerisinde yer alan ve Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetleri durdurulan işyeri ve işletmelere, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu ve 5393 sayılı Belediye Kanununa dayanılarak, faal olarak çalışan işletmelere tek sefere mahsus olmak üzere ve bin TL’ den az olmamak koşuluyla, nakdi yardımda bulunulması teklifimizin bütçe komisyonunda olumlu sonuçlanmasını ve esnaflarımıza çam sakızı, efe armağanı olmasını diliyorum.

Güzelhisar Aydın'ımızın gelişmesine, hemşerilerimizin yararına olan her çalışmada destek olacağımızı yinelemek isterim. Zor günler elbet bitecek.

Elbette zorluklar elbirliği ile yenilecek. Aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim ile huzur gelecek.”
dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK TÜRK MİLLETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirten Alıcık, "Güzelhisar Aydın Kentimiz ve Efe yürekli hemşerilerimin huzuru için varız, huzuru sağlamak için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Varsın birileri kavga etsin, biz kucaklaşacağız. Varsın birileri çıkar hesabı yapsın, biz hemşerimizle gönül köprüleri kuracağız.

Varsın birileri dedikoduya, fitneye, fesada payanda olsun, biz Cennet Aydın Kentimizin sesi, mazlumların nefesi, gariplerin yol arkadaşı, şehit analarının dert ortağı, kahraman efelerimizin tercümanı olacağız. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emanetini emin kılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin inşa ettiği Cumhur İttifakı ile güçlü Türkiye, mutlu Türk milleti için çalışıyoruz"
ifadelerini kullandı.

“2023’TE HERKES BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAK”

Alıcık, Millet İttifakı'nın erken seçim çağrısına atıfta bulunarak, “Sayın Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Genel seçimler tarihinde olacaktır. 2023’te olacaktır. 2023’te de herkes boyunun ölçüsünü alacaktır. Çünkü niye? Biz bu milletin sağduyusuna inanıyoruz. Yerel seçimlerde yüzde 51 küsur oy almış olan bir Cumhur İttifakı var. Milletvekili seçimlerinde de yüzde 52 oy almış bir Cumhur İttifakı var. Genel Başkanımız, ‘Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır’ dedi. 2023’te de göreceğiz. Biz halkımıza, bu millete güveniyoruz. Bizim bu milletten başka gideceğimiz yer yok. Birileri gibi ihtilal yapalım veya Türkiye’yi içte veya dışta karıştıralım, onun sonucunda iktidar olalım diye bir beklentimiz yok. Biz milletin özünden çıkan bir partiyiz. MHP olarak 52 yıllık mazimizle bu millete veremeyecek olduğumuz hiçbir hesap yok. Onun için seçim zamanında olacaktır” dedi ve sözlerini sonlandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler