ALKIŞLAR BAŞKAN ÖNDEŞ'E

ALKIŞLAR BAŞKAN ÖNDEŞ'E

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, hiçbir gerekçe sunulmadan işten çıkarılmak istenen çalışanlarına sahip çıktı.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaptığı hareket ile gönülleri fethetti. Aydın Valiliği tarafından Germencik Belediyesi'ne gönderilen yazıda isimleri yazılan işçilerin yapılan güvenlik soruşturması sonucu kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmalarının yasaklandığı ve işten çıkarılması tebliği edildi. 

"HİÇBİR ELLE TUTULUR GEREKÇE YOK"

Gelen yazı üzerine Başkan Fuat Öndeş'in alacağı karar herkes tarafından merakla bekleniyordu. Başkan Öndeş, güvenlik soruşturması sebebiyle işten çıkarılması tebliğ edilen personellerine sahip çıkarak kamuoyunda büyük takdir topladı. Demeçlerinde sürekli emek ve alınterine değinen ve göreve geldiğinden beri geçen sürede personel maaşlarını aksatmadan ödeyen, sosyal mali anlamda haklarını iyileştiren Öndeş’in son olarak gösterdiği vefa yürekleri ısıttı.

"HERKESE ÖRNEK OLMALI"

Öte yandan Başkan Öndeş'in bu hareketini takdir eden vatandaşlar "Dayatma sonucu işten personel çıkaran belediye başkanlarına örnek olmalı. Kimsenin ekmeği elinden alınmamalı. Ortada net bir şey yokken gelen bir yazıyla birçok kişinin alın teriyle kazandığı ekmeği elinden alınmaya kalkmıştır. Ancak Fuat Başkan yine büyük bir vefa örneği göstererek bu karara karşı personelinin yanında durdu. Kendisine canı gönülden teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler