Alptekin kongre öncesi adaylığını açıkladı

Alptekin kongre öncesi adaylığını açıkladı

Eski CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim'in yerine atanan Serdar Alptekin, CHP Nazilli İlçe Örgütü'nde 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü'nde başkanlık görevini yürüten Serkan Sevim, 7 Nisan 2021 tarihinde 11 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi ile başkanlık görevinden düşürülmüştü. Aydın gündemini uzun süre meşgul eden gelişmenin ardından göreve Serdar Alptekin başkanlığındaki kayyum yönetimi getirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde başkanlık seçimi için Olağanüstü Genel Kurul yapma kararı alınmış, görevden düşürülen Sevim CHP Nazilli İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı.

Sevim'in yerine göreve getirilen Alptekin'de bugün düzenlenen basın toplantısı ile başkanlık görevi için adaylığını açıkladı. Toplantıya CHP İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve Nazilli Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu'da katıldı.

"VERECEĞİMİZ MÜCADELE BİZİM İÇİN ONUR OLACAKTIR"

Toplantıda açıklama yapan Alptekin, "Genç ve dinamik saha çalışmasını bilen bir ekiple çalışmak için yola çıktık. Partimizin tüm kademeleriyle kucaklaşmış, parti binalarına hapsolmamış, mahallelerde tüm vatandaşlarımızla birlikte mücadele vereceğimiz bir sürece giriyoruz. Bu çetin yolda vereceğimiz her mücadele bizler için bir onur olacaktır " diyerek Nazilli'de CHP'nin geçmişinin değil geleceğinin konuşulacağını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler