Aydın'ın 5 ilçesinde yarın elektrik kesilecek

Aydın'ın 5 ilçesinde yarın elektrik kesilecek

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Aydın'ın 5 ilçesine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre; Aydın'ın Efeler, Söke, Didim, Koçarlı ve Karacasu ilçelerinde bulunan birçok mahalle yarın karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' ile ' yatırım tesislerinin devreye alınması olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre;

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Söke ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 10:00 ile 13:00 arasında Söke ilçesine bağlı Yenicami Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi'nin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Efeler ilçesine bağlı Umurlu Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Efeler ilçesine bağlı Kuloğlulları Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 12:30 ile 13:00 arasında Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes, Zeybek, Ata, Tepecik, Çeştepe, Ilıcabaşı, İstiklal, Yedi Eylül, Fatih ve Osman Yozgatlı Mahalleleri'nin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 13:00 ile 13:15 arasında Didim ilçesine bağlı Mavişehir, Mersindere, Yalıköy ve Denizköy Mahalleleri'nin tamamında; Hisar, Akyeniköy, Akköy, Fevzipaşa ve Akbük Mahalleleri'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

25 Haziran Cuma günü (yarın) saat 14:00 ile 14:30 arasında EKaracasu ilçesinde bulunan Geyre Işıklar mevkiinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler