Altıntaş: Biz seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımıza gidiyoruz

Altıntaş: Biz seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımıza gidiyoruz

Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Ajans Aydın gazetesine açıklamalarda bulundu. Altıntaş, “Seçim zamanı söz verip unutan, seçimden seçime bu işleri konuşan bir anlayışla değil, tamamen çözüm odaklı çalışıyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aydın ve ilçelerinde mahalle mahalle gezen Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların taleplerini dinliyor. Bu kapsamda Ajans Aydın gazetesine açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, “Biz seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımıza gidiyoruz” dedi. 

“PANDEMİ DE SOSYAL YARDIMLARIMIZLA VATANDAŞIMIZA KOŞTUK”

Pandemi döneminde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sancılı bir süreçten geçtik diyen Altıntaş, “Tabi biz seçimden sonra sürekli sahadayız. Başta da dediğim gibi seçimden seçime değil daima sahadayız. Örneğin ülkece pandemi nedeniyle zor günlerden geçtik. Bazı çalışmalarımız aksadı. Biz yine vatandaşa gittik. Çalışmaların neden aksadığını anlattık. Ancak pandeminin en yoğun gününde dahi Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaydık. Ekonomik olarak esnaflarımız, vatandaşlarımız zor dönemden geçtiler. Biz de bu süreçte sosyal anlamda birçok açığı kapattık. Özellikle iş yerini kapatmak zorunda kalan vatandaşlarımızın yanına koştuk. Günlük yevmiye ile çalışan vatandaşlarımıza destek olduk.  Özlem  Başkanımızın net talimatı vardı, yettiğimiz kadar vatandaşlarımıza yeteceğiz. Tabi gittiğimiz herkes de Allah razı olsun diyordu” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİYE BİR NEBZE OLSUN NEFES OLMAYA ÇALIŞTIK”

Akaryakıta gelen zamlar nedeniyle çiftçinin zor şartlar altında üretim yapmaya gayret ettiğini ancak zorlandığını belirten Altıntaş, “Tabi çıplak gözle her şeyi görebiliyorsunuz. İnsanlar gerçekten zor şartlar altında yaşamlarını sürdürüyor. Biz Büyükşehri Belediyesi olarak çiftçilerimize yem desteğinde bulunduk. Çok mutlu oldular. Gücümüzün yettiğince destek olduk. Ama bu bile onları çok mutlu etti. Özlem Başkanımıza çok dua ettiler. Çünkü her şeyin fiyatı arttı. Mazot, elektrik ve yem başta olmak üzere fiyatlar almış başını gidiyor. Tabi daha sonra üretime katkı vermek adına bazı ailelere sakız koyunu teslim ettik. Onlar da sütünü, yoğurdunu evde yapmaya başladı. Bu şekilde yerel ekonomiye destek olmaya çalıştık” dedi. 

“BAŞKANIMIZIN TALİMATI VAR, DİNİMİZİN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE HAREKET EDELİM"

AYBA ekiplerinin günde yüzlerce insan ulaştığını dile getiren Altıntaş, “Tabi bunların büyük çoğunluğu sosyal  medyada veya her hangi bir yerde paylaşılmıyor. Çünkü Özlem Başkanımızın talimatı var. Başkanımız dedi ki, dinimizin emrettiği şekilde bir elin verdiğini diğeri görmeyecek şekilde yardımları ulaştıralım. AYBA ekiplerimiz günlük olarak yüzlerce vatandaşımıza sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber yüzlerce talep geliyor, elimizden geldiğince talepleri karşılıyoruz. Dağ, ova demeden çalışıyoruz” diye konuştu. 

“VATANDAŞ İŞ YAPANA OY VERİYOR”

Son olarak Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’ın en ücra mahallelerinde dahi çok sevildiğini belirten Altıntaş, “Biz bürokratlar olarak mahalle mahalle geziyoruz. Bir hizmet yapılmışsa başka bir şeye ihtiyacınız var mı diye soruyoruz. Birçok mahallenin yolu yapılmış, suyu akıyor. Özlem Başkan her yerde çok seviliyor. Abartmadan söylüyorum, gittiğimiz her yerde ‘Allah Büyükşehir Belediyesinden razı olsun’ sözünü duyuyorum. Mahalle muhtarlarıyla dakikalarca fikir alışverişinde bulunuyoruz. E tabi bu kadar çalışmanın karşılığını seçimde alıyoruz. Bakın 2009,  2014, 2019 seçimlerine. Oy oranı hep artmış. İş yapana veriliyor oy” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler