ANNELER GÜNÜNDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK Mİ?

ANNELER GÜNÜNDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK Mİ?

İçişleri Bakanlığı tam kapanma sürecinde merak edilenleri cevapladı. Yapılan açıklama ile 8-9 Mayıs tarihlerinde çiçekçilerin 10:00 ile 17:00 arasında açık olacağı öğrenildi.

Koronavirüs ile mücadelede yeni adım olan tam kapanma süreci 29 Nisan Perşembe günü tüm Türkiye'de başladı. On binlerce esnafın kepenk indirdiği kısıtlama nedeniyle 9 Mayıs Pazar gününde çiçekçilerin açık olup olmayacağı merak konusu oldu.t

Vatandaşların ve esnafın merakla beklediği sorunun cevabı İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Bugün öğle saatlerinde yayınlanan genelge ile, 8 Mayıs Cumartesi ve 9 Mayıs Pazar günü çiçekçilerin açık olacağı açıklandı. Vatandaşların saat 10:00 ile 17:00 arasında ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerini belirten bakanlık, çiçekçilerin 10.00 ile 24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir.

Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir.''

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler