Aranan şahıslara operasyon

Aranan şahıslara operasyon

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Aydın’da çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahıslara yönelik kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçundan aranan ve hakkında toplam (6) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (R.U), “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan aranan ve hakkında toplam (1) yıl (8) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (O.A), “Dini İnanç ve Duygularının İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında toplam (8) yıl (6) ay (10) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (A.A), “Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma” suçundan aranan ve hakkında toplam (6) yıl (4) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (V.A) ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında toplam (6) yıl (2) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (O.E) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler