Aydın'da EYT yoğunluğu

Aydın'da EYT yoğunluğu

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yasası’nın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından, Aydın’da da sabahın erken saatlerinde vatandaşlar SGK binalarında yoğunluk oluşturdu. Onlarca vatandaş başvuru forumlarını büyük bir heyecan ile doldurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından binlerce vatandaş kararın çıkmasını bekliyordu. Meclisten geçen EYT Yasası’nın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Aydın’da da vatandaşlar SGK binalarında büyük yoğunluk oluşturdu.

Sabahın erken saatlerinde SGK binalarına gelen vatandaşlar, personelin yönlendirmeleri ile emeklilik dilekçelerini verdi. Yaşanan yoğunluk ile birlikte SGK personeli de tam kapasite olarak hizmet vermeye başladı.

Öte yandan SGK binalarına gelmek istemeyen vatandaşlar da emekli olmak için e-Devlet üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler