ASKİ Aydın'ın altyapısını yeniliyor

ASKİ Aydın'ın altyapısını yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde yatırımları ile içme suyu, yağmur suyu, tarımsal sulama ve kanalizasyon hatları oluşturarak; modern, yenilenmiş ve güçlü altyapı ağları oluşturuyor.

ASKİ yenilenmiş içme ve yağmur suyu ağları örüyor

Yenileme ve yeni hatlar oluşturarak kalıcı hizmetlerde bulunan ASKİ, aşırı yağışlara karşı daha güçlü yağmur suyu hatları için Didim’in Yalıköy mahallesinde 1000 mm çapında, Sultanhisar’ın İncealan mahallesinde ise 600 mm çaplı borular ile altyapıyı örüyor. ASKİ ayrıca İncirliova’nın İkizdere mahallesinde de modern yağmur suyu hatları inşa çalışmalarına devam ediyor. 

İçme suyu hatları yapım çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüren ASKİ, yatırımlarını sürdürüyor. ASKİ, yeni içme suyu şebeke hatları inşaları kapsamında; Didim’in Mersindere mahallesi 3567 sokakta, Hisar mahallesi 2158 sokakta ve Hisar Mahallesi 2829 sokakta; Kuşadası’nın Dağ Mahallesi Deniz Sokak’ta, Germencik’in Park Mahallesi’nde, Köşk’ün Başçayır Mahallesi’nde, İncirliova’nın Erbeyli Mahallesi’nde, Efeler’in Efeler ve Girne mahallelerinde yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yeni ve güçlü hatlar altyapı hatları oluşturuluyor

Kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve yeni hatlar oluşturulması için de yatırımlarını sürdüren ASKİ; Didim’in Tütüncüler Caddesi ve Hisar Mahallesi ile Efeler’in Köroğlu Caddesi’nde kanalizasyon hattı yapımına devam ediyor.

Bunlarla birlikte tarımsal sulama alanında süren çalışmalar kapsamında Çine’nin Kavşit Göleti’nde tarımsal sulama, temizleme ve genişletme işlemleri yapılıyor. Ayrıca yeni kaynak suları oluşturmak için de mesai yapan ASKİ, Kuyucak’ın Başaran Mahallesi’nde içme suyu kaynak drenaj çalışması gerçekleştiriyor.

ASKİ’nin hızlı, etkin ve çözüm odaklı hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

kusadasi-dag-mahallesi-2.jpg

sultanhisar-incealan-mah.jpg

didim-hisar-mah-2.jpg

didim-tutunculer-mah-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler