ASKİ Davutlar’da çalışmaya devam ediyor

ASKİ Davutlar’da çalışmaya devam ediyor

Hizmet odaklı çalışmalar yürütmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), planlı bir çalışmayla Aydın’ın altyapısını yeniliyor.

Aydın’ın farklı noktalarında çalışmalar gerçekleştiren ASKİ ekipleri, Kuşadası Sevgi Yolu mevkisinde de kanalizasyon çalışmasıyla bölgedeki altyapı ağını güçlendiriyor.

Büyük bir yatırımla Kuşadası’na yenilenmiş altyapı ağı kazandıran ASKİ ekipleri, dayanıklılığı yüksek ve uzun ömürlü borularla oluşturulan kanalizasyon hatlarının Kuşadası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne ulaştırılmasını sağlıyor. Çalışmalar kapsamında 65 milyon liralık yatırımla,154 kilometre uzunluğunda altyapı ağı oluşturan ASKİ ekipleri, son olarak Kuşadası Sevgi Yolu mevkisinde altyapı ağını genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılan çalışmaların bölgenin özellikle yaz aylarında kat kat artan nüfusunun ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğunun, tüm Aydın’da daha modern bir altyapı ağı için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizdi. 

dji-0764.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler