ASKİ, Koçarlı’nın Gaffarlar Mahallesi’nde su sevinci yaşattı

ASKİ, Koçarlı’nın Gaffarlar Mahallesi’nde su sevinci yaşattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), mahallelerde suyun sürekli akmasını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

ASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Gaffarlar Mahallesi Muhtarı Selim Tetik, mahalleye suyun getirilmesi için 600 metrelik bir çalışma yapıldığını belirtti. Mahallede daha önce de sondaj çalışması yapıldığını fakat bunun yeterli olmadığını hatırlatan muhtar Tetik, “Yeni sondaj için Özlem Çerçioğlu başkanımıza ve ASKİ’de emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. ASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz” ifadelerini kullandı. 

Pandemi sürecinde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalledeki üreticilere verilen yem desteğine de değinen Tetik, “Yem desteklemesi vatandaşlarımızın işine çok yaradı. Destekleme pandemi sürecinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza büyük bir katkı oldu” dedi. 

MAHALLELİLER MUTLU

Mahalle sakinlerinden Mehmet Özcan ise, “Vatandaş olarak ASKİ’den çok memnunuz. Bütün işleri aksatmadan yerine getiriyor” şeklinde konuştu. 

Yem desteklemesi dertlere derman oldu
Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallesindeki üreticilere yapılan yem desteklemesine de değinen Özcan “Yem desteklemesi müthiş bir hamle oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler