ASKİ Kuşadası'nda altyapı hatlarını yenilemeye devam ediyor

ASKİ Kuşadası'nda altyapı hatlarını yenilemeye devam ediyor

ASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla kentin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları için yenilenmiş ve güçlendirilmiş altyapı ağları kurmayı sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla kentin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları için yenilenmiş ve güçlendirilmiş altyapı ağları kurmayı sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını hızlı ve planlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir ekipleri, Kuşadası’nda önemli bir hattın daha altyapısını yenilemeye başladı.

Uzun ömürlü kalıcı hizmet

Kuşadası’nın İkiçeşmelik Mahallesi Şükrü Küçük Caddesi’nde içme suyu terfi hattı altyapısını yenilemek için çalışmalarını sürdüren ASKİ; bir km uzunluğundaki hat için, dayanıklılığı yüksek olan, geniş ve uzun ömürlü polietilen borular kullanıyor. Nüfusun yoğun olduğu bölgede uzun yıllar hizmet edecek olan içme suyu hattı, bölgenin ihtiyacını uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde karşılayacak.

Mahalle sakinlerinden Başkan Çerçioğlu'na teşekkür

ASKİ’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, köklü bir çözüm üretecek bu çalışma için Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler