ASKİ’den Acarlar’a bir müjde daha

ASKİ’den Acarlar’a bir müjde daha

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), İncirliova’ya bağlı Acarlar Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

ASKİ, yeni yapılaşmanın başladığı Kanal Yolu Mevkisi'nde uzun yıllar kullanılabilecek içme suyu hat çalışması yapıyor. Böylelikle 1.200 metrelik çalışmayla Yazıdere-Osmanbükü yolu üzerindeki arazilerine yeni taşınan hanelere de su verilmeye başlanacak. 

 

Acarlar Mahallesi Muhtarı Kemal Karabulut yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken "Acarlar Mahallesi'nde Su Kanalı Mevkisi'nde yaklaşık 10 hane ikamet ediyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Bu haneler adına ASKİ'den yeni içme suyu hattı çekilmesi talebinde bulunmuştuk. Talebimiz en kısa sürede yerine getirmeye başlandı" şeklinde konuştu. 

 

“Su problemimiz çözüldü”

 

Su Kanalı Mevkisi'nde ikamet eden hayvan yetiştiricisi ve aynı zamanda Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Ali Güvenç, daha öncesinde hayvanlarının ihtiyacı olan suyu kuyu suyuyla idare ettiklerini belirtirken "Bütün her şey suya bağlı. Muhtarımızın öncülüğünde su ihtiyacımızın çaresi bulundu. Temiz suya kavuşuyoruz. Bu mevkide yeni yeni yerleşim başlıyor. Burada yeni komşular edinmeye başladık ve komşularım da hayvancılıkla uğraşıyor. Hayvanlarımız da artık bizim içtiğimiz sudan içmeye başlayacak. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler