Nazilli'de çocuklar tüm dünyaya örnek oldu

Nazilli'de çocuklar tüm dünyaya örnek oldu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazillili çocukları mutlu etmesini bildi. Başkan Özcan koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 saatliğine sokağa çıkma yasağı kaldırılan yüzlerce çocuğa Nazilli İlçe Stadı’nda uçurtma dağıttı.

Nazilli Belediyesi geçtiğimiz günlerde 0-14 yaş arası çocuklara 13 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Nazilli Şehir Stadyumu'nda ay yıldızlı uçurtma dağıtacağını duyurmuştu.

 

Sabah erken saatlerde eşi ve çocukları ile birlikte Nazilli Şehir Stadyumu'na giderek çalışmaları denetleyen Başkan Özcan, saat 11.00 itibariyle alana gelen çocuklara uçurtma dağıtımına başladı.

 

Stadyuma gelen yüzlerce çocuk ise sosyal mesafe ve maske kurallarına büyük bir titizlikle uyarak büyüklere örnek oldu.

 

NAZİLLİ'DE GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARIN OLDU

 

'Gökyüzünü çocuklara geri vereceğiz' sloganı ile başlatılan uçurtma şenliğine katılan tüm çocuklara teşekkür eden Başkan Özcan; "Çocuklarımız bugün burada hepimize bir kez daha örnek oldu. Bugün bu etkinliği düzenlememizdeki en büyük neden çocuklarımızı hem eğlendirmek hem de onları market ve çarşı gibi riskli alanlardan uzak tutmaktı. Bugün doğru bir karar aldığımızı bir kez daha gördük. Nazilli Şehir Stadyumu gibi geniş bir alanda birbirlerine temas etmeden uçurtmalarını uçurdular. Stadyumun girişine dezenfektan yerleştirerek en küçük bir riske bile girmelerinin önüne geçmiş olduk. Tüm çocuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler