Ata Mahallesi Hanımevi, Azerbaycanlı misafirlerini ağırladı

Ata Mahallesi Hanımevi, Azerbaycanlı misafirlerini ağırladı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kentteki kadınlara armağan ettiği Hanımevleri; konforlu ortamı, ücretsiz ikramları ve güler yüzlü çalışanları eşliğinde konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

Zaman zaman çeşitli etkinlerin de düzenlendiği Hanımevleri, bu kez Azerbaycanlı konukların doğum günü partisine ev sahipliği yaptı. 2 yıldır kentte yaşayan ve Azerbaycan vatandaşı olan Günel İsayeva, oğlu Yusuf’un on ikinci yaş gününü Ata Mahallesi Hanımevi’nde düzenlediği parti ile kutladı. Bölgede yaşayan çok sayıda Azerbaycan Türkü’nün buluşmasına neden olan etkinlikte, Hanımevi’nin duvarları Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile süslendi. Yöresel şarkıların söylendiği ve oyunların oynandığı parti, pasta kesiminin ardından son buldu.

ANNE İSAYEVA: “HANIMEVİ PROJESİNDEN ÇOK ETKİLENDİM”

Zamanının önemli bir bölümünü Hanımevlerinde geçirdiğini belirten Günel İsayeva, “İki yıldır Efeler’de yaşıyorum. Ata Mahallesi Hanımevi’nin açılışına katılmıştım. Projeden çok etkilendim. Burada, dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz. Özel günlerimiz için kutlama etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Hem ücretsiz hem de hiçbir eksiği yok. Çalışanları güler yüzlü ve yardımsever. Her açıdan bizi çok memnun eden bir proje. Çocuğumun yaş gününü de burada coşku ve mutlulukla kutladık. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve ekibine çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

YUSUF İSAYEVA: “BAŞKAN ATAY ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR”

Doğum gününün Hanımevi’nde kutlanmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Yusuf İsayeva, “Bu özel günümü burada kutlamak istedim çünkü her açıdan çok uygun bir ortamı var. Ben ve arkadaşlarım da zaman zaman ailemle birlikte buraya geliyoruz. Bahçesinde çeşitli oyunlar oynuyoruz. İkramları da çok lezzetli. Kitap Kafelere de zaman zaman gidiyorum. Başkan Atay, Efeler için önemli işler yapıyor. Kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

2n1a3047.jpg

resim-2023-05-12-115852725.png

resim-2023-05-12-115857697.png

resim-2023-05-12-115902705.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler