Atabay 3. Dönem için aday adaylığını açıkladı

Atabay 3. Dönem için aday adaylığını açıkladı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Didim Belediye Başkanlığı’na seçilmek için aday adaylığını açıkladı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Didim Belediye Başkanı seçilen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 3. dönem için aday adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen adaylık tanıtım toplantısına, Belediye Başkan Yardımcıları, Yusuf Deveci, Zeynel Şener, CHP Didim ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere, Chp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

.jpg

Başvuru evraklarını Chp İlçe Sekreteri Filiz Korkmaz’a teslim eden Başkan Atabay “2014 yılında başlayan görev süremiz, 2019 seçimlerinde sizlerin ve partililerimizin talepleri doğrultusunda 2024 seçimlerine kadar geldi. Belediye Başkanlığı çok onur verici, çok gurur verici bir görev, ama bir o kadarda zor. 2014 yılında başlayan bu görev süremiz süreç içerisinde hiç de kolay olmadı. Doğal olarak Türkiye’nin geçirdiği afetleri ve sıkıntıları bir kenara bırakıyorum. Pandemiyi yaşadık, terör olaylarını yaşadık. Bir sürü yatırımımızı terör yüzünden iptal etmek zorunda kaldık. Netice itibari ile son seçimlerde çok çalışmamıza rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olmayı başaramadık. Tabi dönüp bakmak gerekiyor nerelerde eksiklerimiz var, nerelerde noksanlarımız var veya daha uyanık olmamız gereken noktalarımız var mı? Belki de hakkettiğimiz bir şeyi birçok seçimde hak ettiğimiz düzeyde alamadık. Artık Cumhuriyet Halk partisi bu ülkede iktidara gelmek mecburiyetinde olduğunu biliyoruz. Eğer Orta Doğu Devletlerinin durumuna düşmek istemiyorsak Cumhuriyet Halk Partisi’nin zamanıdır.” dedi.

6.jpg

A. Deniz Atabay, “Bu uzun süreç içerisinde eksik ve hata yapmadan görev yapmak inanın çok zor ben her zaman kendi öz eleştirisini yapabilen kendi kendine o cesareti kendinde bulan bir insanım. 2014 yılından bugüne kadar, verdiğimiz sözlerin birçoğunu tuttuk. İlçemizi ne kadar ileriye götürürsek, ülkemizin ileriye gitmesinde o kadar büyük faydamız olur. Yapamadığımız şeyler olmuştur. Maddi imkansızlıklardan dolayı olmuştur, yetkimiz olmadığından dolayı olmuştur. Bu görev süresi içerisinde hiçbir zaman, hiçbir vatandaşımıza yalan söylemedik. Hiçbir zaman bu görevin verdiği şımarıklık içerisine girmedik.” dedi.

7.jpg

A. Deniz Atabay, “3 tane çocuğum var, sorumlu olduğum bir sürü insan var ailemde, şunu bilmenizi istiyorum, ne zaman ne zorluk çektiysem ki çekmişimdir. Hiçbir zaman hiç kimsenin bir kuruşuna elimi uzatmadım. Hiçbir zaman görev yaptığım süre boyunca, harama el uzatmadım. Çocuklarımın, eşimin kardeşlerimin ve kendimin boğazından haram lokma geçmemiştir. Bunun altını çizerek söylüyorum. 2024 seçimlerinde aday adaylığımı açıklıyorum, sizlerin de desteklerini bekliyorum. Katılımlarımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

8.jpg

Atabay, “Rahmetli anneme verdiğim iki söz vardı. Zamanı gelince selamımı verir, önümü ilikler giderim. Bize öğrettiğiniz hiçbir zaman kimsenin hakkını yemedim yemeyeceğim. demiştim. O sözle devam ediyorum.” dedi.

5-001.jpg

Konuşmanın ardından, Başkan Atabay, yoğun kalabalıktan dolayı, ilçe binası dışında kalan vatandaşlara konuşma yaparak, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler