Atay ve Pehlivan'dan örnek hareket: "Açılış kurdelesini beraber kestiler"

Atay ve Pehlivan'dan örnek hareket: "Açılış kurdelesini beraber kestiler"

Efeler’de, Avukat Savaş Akçöltekin Parkı açıldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan açılışta kurdeleyi birlikte kestiler.

HABER: (Berna AYDIN)

Efeler Belediyesi tarafından, geçen yıl geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin’in adını yaşatmak için Adnan Menderes Mahallesi’nde park açıldı. Akçöltekin adına açılan parkın açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, partililer ve eşi Armağan Akçöltekin katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay açılış konuşmasında MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a ve Cumhur İttifakı Efeler Başkan Adayı Burak Pehlivan’a katılımlarından dolayı teşekkür etti. Atay, “Seçimler demokrasinin şölenidir. Tatlı bir rekabet içerisinde bu şölende yarışacağım Efeler Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı Burak Pehlivan’a da hoş geldin diyorum.” ifadelerini kullanarak rakibine başarılar diledi. Burak Pehlivan da aynı hassasiyetle Atay’a karşılık verdi.

Siyaseti bırakıp büyük vefa gösteren iki siyasetçi açılış konuşmasının ardından kurdeleyi birlikte keserek örnek hareket sergilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler