Atay'dan sonra Taner'de büyükşehirle ipleri kopardı

Atay'dan sonra Taner'de büyükşehirle ipleri kopardı

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, yaklaşan yerel seçimler öncesi dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Taner, ‘Şuanda bizim büyükşehir belediye başkanlığı için görüştüğümüz adaylar var’ dedi.

(HABER: İNAN GÜL)

Aydın siyasetinde kazan kaynamaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay arasında yaşanan krize bir de İYİ Parti eklendi. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, 2024 yerel seçimleri için aday arayışında olduklarını açıkladı.

“BÜYÜKŞEHİRİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu tek başlarına değiştirebileceklerine vurgu yapan Taner, “Bence Aydın’da seçime ayrı ayrı girilmeli. Hakkında şaibe olmayan, kamuoyunun yakından tanıdığı, güvenilir adaylar ile görüşüyoruz. İYİ Parti olarak bunu yapacak gücümüz var. Seçimlere herkes kendi partisiyle girerse, şuanda da biz büyükşehiri değiştirebiliriz” dedi.

“YEREL SEÇİMLERİ PARTİ DEĞİL ADAYLAR KAZANIR”

Aday için titiz çalışma yürüttüklerini belirten Taner, “Genel seçimlerde parti ve sonra adaylar gelir. Ancak yerel seçimlerde önce aday sonra parti ve genel başkan gelir. Dolayısıyla biz bu doğrultuda hareket edip doğru adayları belirlemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler