Görevden alınan müdürden flaş paylaşım

Görevden alınan müdürden flaş paylaşım

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürü Koray Aşık, 5 adet tepesi kırılmış ve 3 adet devrik ağacı 'olağanüstü rapor' tanzim etmeden kestirmek ve naklettirmekten görevden alındığı açıklamasında bulunmuştu. Aşık, kendisini görevden alan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un Eskişehir’e atanmasının ardından flaş bir paylaşım yaptı.

Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün 'dünyada bir örneği daha olmayan' ifadesiyle tanıttığı; Uluslararası Sulak Alanlar Sözleşmesi (Ramsar), Avrupa'nın Yaban Hayatı ve Yaşam Ortamlarının Korunmasına Yönelik Sözleşme (Bern), Biyolojik Çeşitlilik Anlaşması (Rio) ve Akdeniz'in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi (Barselona) gibi ulusal ve uluslararası birçok yasayla korunan alan niteliğindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, izinsiz ağaç kesimiyle gündeme gelmişti.

Kuşadası'ndaki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürü Koray Aşık, Milli Park'ta ağaç kesimi gerekçesiyle 6 yıldır yaptığı müdürlük görevinden alındığı açıklaması yapmıştı. Aşık, Aydın il merkezine alınırken, yerine Özcan Mersin atanmıştı.

“KISA VE ÖZ KONUŞACAĞIM HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Son yayınlanan valiler kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Vali Hüseyin Aksoy için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Aşık, “Aydın Valisi Hüseyin Aksoy beyefendinin Aydın’daki görevi sona erdi. Devlet adabım gereği, Kısa ve Öz yazayım; Hakkımı helal etmiyorum size” ifadelerine yer verdi.

888c2d92-9d79-449e-b8b6-9f48d8c36692.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler