AY-SİAD’ TA Barışık ve Yönetimi yeniden güven tazeledi

AY-SİAD’ TA Barışık ve Yönetimi yeniden güven tazeledi

Aydın Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (AY-SİAD) tek liste ile gidilen olağan genel kurulunda mevcut Başkan Fırat Barışık güven tazeledi.

AY-SİAD, 5’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Düzenlenen genel kurula Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Küncü, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin ve iş insanları katıldı. Divan başkanlığını Aydın Sivil Toplum Platformu Başkanı Veli Tiryaki’nin yaptığı genel kurulda mevcut Başkan Fırat Barışık liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Açık oylama ile yapılan seçimde, kullanılan oyların tamamını alan Barışık, güven tazeledi.

whatsapp-image-2024-06-14-at-12-30-42-1.jpeg

Barışık, dernek üyelerine kendilerine güvenip destek verdikleri için teşekkür etti. Dertlerinin Aydın’ın gelişimi ve kalkınması olduğunun altını çizen Barışık, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kamu kurumları ile uyumlu çalışmayı da önemsediklerini anlattı. Her zaman üyelerinin yanlarında olduklarını ifade eden Barışık, “2021 yılında yaptığımız genel kurulda olduğu gibi yine aynı heyecan, aynı coşku ve çalışkanlıkla görevimize devam etmek istiyoruz. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen salgına rağmen güzel şeyler yapmaya çalıştık. Her zaman üye odaklı çalışıp, üyelerimizin sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanlarında olduk. Gücümüz yettiğince faaliyetlerimizi gerçekleştirdik.

whatsapp-image-2024-06-14-at-12-30-42.jpeg

whatsapp-image-2024-06-14-at-12-30-41.jpeg

whatsapp-image-2024-06-14-at-12-30-39.jpeg

Barışık başkanlığındaki Yönetim Kurulu; Aşkın Kılıç, Hidayet Gürpınar, Hasan Alperen Işılak, Engin Kuluyever, Mutlu Engin, Rauf Yumuk, Haldun Akın, Bahtiyar Gebbağa, Olcay Turgut, Faruk Özkan, Yavuz Çayırlı ve Kaan Kızılkaya'dan oluştu. Denetleme Kurulu'na da Şadiye Altın, Mustafa Akoğlu ve Nuri Kaya seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler