Aydın Barosu Başkanı Anıl Yetişkin istifa etti

Aydın Barosu Başkanı Anıl Yetişkin istifa etti

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın Barosu Başkanı Av. Anıl Yetişkin, Efeler Belediyesi Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı.

Anıl Yetişkin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:
"1998 yılının Ekim ayında, Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uymak üzere ettiğim yeminimin üzerinden geçen 25 yıl boyunca Avukat olarak görev aldım. 2010 yılında yapılan Baromuzun Genel Kurulunda sizlerin teveccühü ve oyları ile Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim.
Tüm meslek hayatım boyunca Aydın Barosunun, Baromuzun tüm kurul ve komisyonlarında görev aldım, Yönetim Kurulu üyeliği, Genel Sekreterlik görevlerinde bulundum ve yine 2022 yılında yapılan Olağan Genel Kurulunda siz meslektaşlarımın oyları ile Aydın Barosu Başkanlığı’na seçildim ve görevimi, gururla, onurla siz meslektaşlarımın desteği ile yerine getirdim.
Gelinen süreçte, Aydın Barosuna, mesleğime, meslektaşlarıma hizmetin yanında tüm Efeler Halkına hizmetin gerekli olduğu düşüncesi ile 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Efeler Belediye Başkanlığı aday adayı olmak üzere bu onurla ve gururla yürütmekte olduğum Baro Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Hepinizin yürekten desteğine ihtiyacım olduğu bu dönemde birlikte görev aldığım, önceki dönem baro başkanlarıma, yönetim kurulunda beraber çalıştığım yol yürüdüğüm Baromuza mesleğimize birlikte emek verdiğim meslektaşlarıma, Baromuzun tüm personeline, meslektaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler